Particulier Rolcontainer Huren ✔️ 14 SIMPELE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Particulier Rolcontainer Huren

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop het beste container voor je je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Dit stromen zouden meestal gescheiden verzameld worden. Dit is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min eventueel restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis in de de rest container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen weer te benutten waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container geledigd moet geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Particulier Rolcontainer Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Particulier Rolcontainer Huren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Particulier Rolcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Particulier Rolcontainer Huren

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container bij de gewenste plek staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het volume en massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact doorheen past. Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens in tijd bij voor het container ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.