Pasje Aanvragen Afvalcontainer ☑️ 14 VREEMDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pasje Aanvragen Afvalcontainer

Kies uit van het ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden vaak gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval tevens sorteert, er zal altijd restafval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel beschreven producten nogmaals te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de container alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd dient zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Pasje Aanvragen Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pasje Aanvragen Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen die maat het perfect bij je past? Neem dan even contact op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Pasje Aanvragen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Pasje Aanvragen Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer de documenten eenmaal in het container zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd langs om het bak te ledigen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.