Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda 🔥 9 VERBORGEN FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda

Kies uit van het grootste aanbod rolcontainers en bestel de beste meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je al het de onrecyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Deze stromen zouden meestal apart opgehaald zijn. Dit is beter aangaande het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval blijven zijn. Probeer dit stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld artikelen weer te benutten als het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen die omvang het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Pasje Aanvragen Voor Restafval Container Breda

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijd langs om de container te legen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.