Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt ☑️ 3 VERBAZENDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt

Kies uit bij de grootste gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis binnen het container. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dit is goed voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restafval over. In de de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in het afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een een container container voor?

De kosten van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geleegd dient worden. Je vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die grootte het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Pasje Voor Restafval Container Gemeente De Bilt

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze van een container van 240 liters en ook van 900 liter. Er al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe frequent ons het container komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document exact erin . Als het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in tijdstip langs voor de bak te ledigen en het documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je de papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.