Perscontainer Restafval 🔴 3 SCHOKKENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Perscontainer Restafval

Kies uit het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In het container werp je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen niet in de container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten we de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen dat bij ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter betreffende de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil dus veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In de container werp je reeds de onrecyclebare afval dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van grootte van container en hoe vaak de afvalcontainer ontleegd moet geraken. U ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Perscontainer Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Perscontainer Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten wat maat het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Perscontainer Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Perscontainer Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest je hoe vaak wij de container komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal in de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd bij voor het bak te legen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.