Plastic Afval Scheiden Bedrijven ᐅ 9 VERRASSENDE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afval Scheiden Bedrijven

Selecteer bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dat is beter aangaande het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook sorteert, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil dus veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de de rest container gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld artikelen nogmaals te benutten waar dat mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhangend van de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container container ontleegd moet geraken. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Plastic Afval Scheiden Bedrijven:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Plastic Afval Scheiden Bedrijven

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo ben je later geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Plastic Afval Scheiden Bedrijven

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Plastic Afval Scheiden Bedrijven

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het volume en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en van 900 liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor de container te legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.