Plastic Afval Veenendaal ✔️ 3 LUCRATIEVE TIPS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afval Veenendaal

Kies uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dat is goed voor het milieu en het geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Door vuil heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo minimaal mogelijk restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet binnen de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten weer te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte van container en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Plastic Afval Veenendaal:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Plastic Afval Veenendaal

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Plastic Afval Veenendaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Plastic Afval Veenendaal

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en van 900 liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen . Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd langs voor de container ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.