Plastic Afvalcontainer Amsterdam ✔️ 12 OPMERKELIJKE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus klein toevallig te houden en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Door afval zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Afvalcontainer Amsterdam

Kies van het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale container geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen bezitten ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromingen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is goed voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook sorteert, er zal er altijd restafval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Via vuil zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient worden. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Plastic Afvalcontainer Amsterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Plastic Afvalcontainer Amsterdam

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke grootte het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Plastic Afvalcontainer Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Plastic Afvalcontainer Amsterdam

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie van een container van 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip bij om het container te legen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.