Plastic Restafval ☑️ 12 VERRASSENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Restafval

Selecteer uit de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop het ideale container voor je je restafval. In de afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed betreffende het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de het container gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Plastic Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Plastic Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je naderhand niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Plastic Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Plastic Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de papieren al in de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om de bak te legen en de documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in de container gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.