Plastic Zak Pmd Of Restafval ☑️ 7 ONTHULLENDE TIPS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Plastic Zak Pmd Of Restafval

Kies uit bij de grootste aanbod containers en bestel het beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In het container gooi je je al het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is verbeterd voor de natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas passen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd dient geraken. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Plastic Zak Pmd Of Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Plastic Zak Pmd Of Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten welke maat het goed bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of regulier een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Plastic Zak Pmd Of Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Plastic Zak Pmd Of Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact erin . Als de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eens de tijdstip bij om de container te ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.