Pmd Afval Alkmaar ᐅ 12 OPMERKELIJKE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Alkmaar

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare vuil dat je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is beter betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Met afval heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over. In het restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden. U ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Pmd Afval Alkmaar:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Afval Alkmaar

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Afval Alkmaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Afval Alkmaar

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door het ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies erin . Wanneer het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eens de tijd bij om de container te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.