Pmd Afval Container Zeist 🔥 10 OPZIENBARENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Door vuil zo veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Container Zeist

Kies uit van de ruimste assortiment rolcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen binnen het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen meestal apart verzameld worden. Het is goed aangaande het milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat steeds restafval blijven zijn. Poog dit afvalstroom dus beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de rest container.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen vrij in de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Pmd Afval Container Zeist:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Pmd Afval Container Zeist

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo ben je later nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Pmd Afval Container Zeist

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Pmd Afval Container Zeist

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je container op het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de documenten al binnen het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd bij voor het container ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.