Pmd Afval Ede ☑️ 15 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Ede

Kies uit uit de ruimste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte container voor je je restafval. In de container werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in het container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben ons de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Het is beter voor de milieu en het portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend zijn. Poog het afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal opmerken dat dit economisch gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de rest container gooi je al het het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen in de rest container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld goederen nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van containers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de container en hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. Je ontdekt ieder kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Pmd Afval Ede:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Pmd Afval Ede

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo raak je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Pmd Afval Ede

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je afval ook goed voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Pmd Afval Ede

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie van een bak met 240 liter en ook met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om de container te legen en het papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.