Pmd Afval Maasland ᐅ 3 VERBAZENDE FEITEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval dus veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Maasland

Kies van de grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste container voor je je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls apart ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld artikelen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij ontdekt alle kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Pmd Afval Maasland:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Pmd Afval Maasland

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het beste bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Afval Maasland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Pmd Afval Maasland

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de volume en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de gedaante van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het documenten al in de bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd langs om de container ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.