Pmd Afval Wat Is Schoon 🔴 10 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Afval Wat Is Schoon

Selecteer bij de grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu en het geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in de de rest container.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten als dat het kan.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd moet zijn. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Pmd Afval Wat Is Schoon:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Pmd Afval Wat Is Schoon

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het goed bij je past? Pak dan even contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Afval Wat Is Schoon

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Pmd Afval Wat Is Schoon

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe vaak ons de container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin . Als de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip langs voor het bak te legen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.