Pmd Container 140 Liter ᐅ 3 ONVOORSTELBARE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container 140 Liter

Selecteer bij het ruimste assortiment containers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen de container. Ook betreffende PMD verdelen hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die in firma’s voortkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande de natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Poog het afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten nogmaals te benutten als dat lukt.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geleegd moet worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Pmd Container 140 Liter:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Pmd Container 140 Liter

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Container 140 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Pmd Container 140 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de verlangde plek staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit één container met 240 liter en met 900 liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact doorheen past. Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd bij om de bak te legen en het documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.