Pmd Container 240 Liter 🔴 4 SIMPELE WEETJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container 240 Liter

Kies bij de grootste gamma rolcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen binnen het container. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die in bedrijven vrijkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dat is beter voor het leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het container gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt alle tarieven op de de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Container 240 Liter:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Pmd Container 240 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Pmd Container 240 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Pmd Container 240 Liter

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip bij om de container legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.