Pmd Container Area ➡️ 8 LUCRATIEVE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Via afval heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container Area

Kies bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de ideale container voor je je restvuil. In het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afval welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet in de container. Tevens voor PMD verdelen bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen meestal apart ingezameld zijn. Dat is goed betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. U vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Pmd Container Area:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Container Area

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo ben je later geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Container Area

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Container Area

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de selectie uit een container van 240 liters en met negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe frequent ons de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om de bak te legen en de papier plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan jij het papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.