Pmd Container Voor Bedrijven 🔴 11 ONTHULLENDE HACKS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Container Voor Bedrijven

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment containers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet in de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dat is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel vermeld producten weer te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. U ontdekt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Pmd Container Voor Bedrijven:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Pmd Container Voor Bedrijven

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Zo kom je achteraf niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Container Voor Bedrijven

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Pmd Container Voor Bedrijven

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het papier precies doorheen . Als de documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs om de bak te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.