Pmd Minicontainer 🔴 3 ONTHULLENDE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Minicontainer

Kies bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen geen in de het container. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min eventueel restafval over. In de container gooi je je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen weer te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden worden. Jij ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Pmd Minicontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Pmd Minicontainer

https://youtube.com/watch?v=ipXzlb7yeZU

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo raak je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Pmd Minicontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Pmd Minicontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit één container met 240 liter en van 900 liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip bij voor de container te ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.