Pmd Rolcontainer ☑️ 7 VERBIJSTERENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Pmd Rolcontainer

Selecteer bij het grootste ruimste gamma containers en bestel het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de het container. Tevens voor PMD verdelen bezitten wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest container.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken waar het kan.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient worden. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Pmd Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Pmd Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Pmd Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Pmd Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het door de volume en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van een container van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd langs om de bak legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.