Png Restafval ☑️ 8 VERBIJSTERENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Png Restafval

Kies van de grootste aanbod containers en koop het ideale container voor je je restvuil. Binnen het afvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen in de de rest afvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke bij firma’s ontstaan. Deze stromingen mogen dikwijls apart verzameld zijn. Dit is goed aangaande de milieu en het geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld goederen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van container alsook hoe vaak de de container ontleegd moet worden geraken. Je vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Png Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Png Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen wat maat het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Png Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Png Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van een bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in het container zijn, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.