Polyester Afvalverwerking ➡️ 12 VERBORGEN FEITJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Polyester Afvalverwerking

Kies uit van het ruimste gamma containers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Die stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Via afval heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling beschreven artikelen nogmaals te benutten als dat het mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container ontleegd dient geraken. Je ontdekt alle tarieven op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Polyester Afvalverwerking:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Polyester Afvalverwerking

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo ben je later niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Polyester Afvalverwerking

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Polyester Afvalverwerking

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in de container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs om de bak legen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.