Postnl Rolcontainer Image 🔥 15 OPVALLENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Via vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Postnl Rolcontainer Image

Selecteer uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de het container gooi je je al het niet niet te recyclen afval welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de de container. Ook betreffende PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Die afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal telkens restafval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via vuil zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restvuil over. In de rest container gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet binnen de container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel omschreven goederen weer te benutten waar dat kan.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. Je vindt je alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Postnl Rolcontainer Image:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Postnl Rolcontainer Image

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen wat grootte het beste bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Postnl Rolcontainer Image

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Postnl Rolcontainer Image

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor de milieu en je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin . Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en de papier ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.