Potten Met Deksel In Glascontainer ☑️ 13 BEWEZEN ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Potten Met Deksel In Glascontainer

Selecteer uit het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen geen binnen de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen meestal apart ingezameld worden. Dat is beter betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min eventueel restafval over. Binnen de rest container werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld artikelen weer te benutten waar dat kan.

Wat kost een container een container voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt je alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Potten Met Deksel In Glascontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Potten Met Deksel In Glascontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Potten Met Deksel In Glascontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Potten Met Deksel In Glascontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs om het container te ledigen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.