Praxis Inbouw Afvalcontainer ☑️ 10 VERBORGEN FEITJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Praxis Inbouw Afvalcontainer

Selecteer van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Die stromen zouden meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven voorkomen. Poog het afvalstroom dus beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min toevallig restafval over. In het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet geraken. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Praxis Inbouw Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Praxis Inbouw Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo ben je later geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Praxis Inbouw Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Praxis Inbouw Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier vaak wij het bak komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip langs voor de bak legen en de documenten ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.