Prijs Afvalcontainer 240 Liter 🔴 12 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijs Afvalcontainer 240 Liter

Kies van het grootste grootste gamma containers en koop de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen binnen de container. Ook omtrent PMD verdelen hebben we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is beter voor de natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat altijd restafval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. Je vindt je alle tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Prijs Afvalcontainer 240 Liter:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Prijs Afvalcontainer 240 Liter

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijs Afvalcontainer 240 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Prijs Afvalcontainer 240 Liter

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier vaak wij het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en het papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.