Prijs Lediging Rolcontainer 🔴 3 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijs Lediging Rolcontainer

Kies van het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de het beste container voor je je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen mogen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval dus mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel min toevallig restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel vermeld producten nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. U vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijs Lediging Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Prijs Lediging Rolcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke maat het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra legen of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Zo raak je naderhand niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijs Lediging Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Prijs Lediging Rolcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit één bak van 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons de container komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd bij om de container te ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.