Prijzen Afvalcontainer Huren ᐅ 6 VERBAZENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Afvalcontainer Huren

Kies uit het grootste grootste assortiment containers en koop de ideale container voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas passen geen binnen de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen die bij ondernemingen vrijkomen. Die stromingen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed aangaande het natuur en de geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Prijzen Afvalcontainer Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijzen Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Prijzen Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het ruimte en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij voor de container te legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.