Prijzen Container Restafval ✔️ 5 LUCRATIEVE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Container Restafval

Kies uit uit het grootste gamma afvalcontainers en bestel de het ideale container voor je je restvuil. In de de restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed aangaande het milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden zijn. U vindt je ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Container Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Prijzen Container Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je achteraf niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Prijzen Container Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Prijzen Container Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze van een container van 240 liter en ook van 900 liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij voor de bak legen en de documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.