Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O ☑️ 12 SNELLE FEITEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Met vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O

Kies uit het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de ideale container voor je restafval. In de het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis binnen het afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Het is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval ook verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min eventueel restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen weer te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer geleegd dient zijn. U ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Prijzen Containerverhuur Tilburg E.O

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te maken uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Je heeft de selectie uit een bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip bij voor de bak te legen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kun jij de documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.