Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb ➡️ 7 SCHOKKENDE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb

Kies uit bij het grootste grootste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen geen in de het afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen welke bij bedrijven voortkomen. Dit stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dit is beter voor het leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Door vuil dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. In het container werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten weer te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient zijn. U vindt je alle kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan even contact op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo raak je naderhand niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Prijzen Restafval Per Ton Van Werveb

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak van 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd bij voor het container ledigen en het documenten plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.