Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer ᐅ 3 ONTHULLENDE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Via vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer

Kies uit uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen binnen de container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen zouden meestal apart ingezameld geraken. Het is goed aangaande de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In het container gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte van omvang van de container en hoe vaak de container rolcontainer geledigd moet zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke grootte het perfect bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Prijzen Voor De Export Van Een Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact doorheen past. Als het documenten al binnen het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij voor het container te ledigen en de documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.