Puinafval Container 🔥 7 MAKKELIJKE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Puinafval Container

Kies uit het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel het meest geschikte container voor je restafval. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Dit stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is goed aangaande het natuur en de geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er zal steeds restafval blijven voorkomen. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In de het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten opnieuw te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. U vindt elke kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Puinafval Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Puinafval Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Puinafval Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Puinafval Container

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact doorheen . Als het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens tijd bij om het bak te legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.