Purmerend Nl Afval ᐅ 14 VERBAZENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Purmerend Nl Afval

Kies van de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de rest container. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen welke bij firma’s voortkomen. Deze stromingen kunnen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is beter voor de natuur en de portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel omschreven producten weer te benutten als het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoe vaak de container container geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Purmerend Nl Afval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Purmerend Nl Afval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Zo raak je achteraf niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Purmerend Nl Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Purmerend Nl Afval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier frequent wij het bak komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het container te ledigen en het papier plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.