Qr Code Van Afvalcontainer 🔥 4 VERBIJSTERENDE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil zo veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Qr Code Van Afvalcontainer

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste container voor je restvuil. In de container gooi je je reeds het onrecyclebare afval dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in de de container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromen mogen dikwijls apart opgehaald geraken. Dat is goed voor het natuur en het geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom dus minimaal toevallig te houden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Via vuil dus zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen de container gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven producten nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van de container en hoevaak de container geledigd container geleegd moet worden. U vindt je ieder prijzen op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Qr Code Van Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Qr Code Van Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo raak je naderhand geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Qr Code Van Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Qr Code Van Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor de milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een container met 240 liters en ook van 900 liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin . Als het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs om de bak te ledigen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.