Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie ✔️ 14 BEWEZEN FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop het ideale container voor je restvuil. In de rest container gooi je reeds de onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de de container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container container ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die grootte het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra lediging of standaard een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Regels Afvalcontainer Waarde Archeologie

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact erin . Als het papieren al binnen de bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij voor het bak legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.