Renewi Container Legen 🔴 7 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Renewi Container Legen

Selecteer van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen binnen de container. Tevens voor PMD verdelen bezitten wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is goed voor de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Via vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven producten nogmaals te gebruiken als het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de omvang van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient worden. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Renewi Container Legen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Renewi Container Legen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Renewi Container Legen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Renewi Container Legen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijdstip langs om de container te ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.