Renewi Rolcontainer 🔴 3 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Renewi Rolcontainer

Kies uit van het ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste container voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Die stromen mogen meestal apart ingezameld geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient zijn. Je ontdekt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Renewi Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Renewi Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke omvang het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Renewi Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Renewi Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een container van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij hoe frequent ons de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document precies erin . Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij voor de container legen en het documenten plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.