Renkum Restafval ✔️ 7 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Via afval dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Renkum Restafval

Selecteer bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest afvalcontainer werp je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken we het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is goed aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven zijn. Tracht dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de container gooi je al de niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven artikelen weer te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn hangt af van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd dient zijn. Je vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Renkum Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Renkum Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke omvang het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Renkum Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Renkum Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit één container met 240 liter en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij de bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact erin . Als het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip bij om de container legen en de papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.