Restafval Afzetcontainet 🔴 14 BEWEZEN TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Afzetcontainet

Kies uit bij de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. In de afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de container. Tevens voor PMD verdelen hebben wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dit is goed betreffende de natuur en de geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel vermeld goederen weer te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd moet worden worden. Je vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Afzetcontainet:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Afzetcontainet

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die maat het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Afzetcontainet

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Restafval Afzetcontainet

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om de bak te ledigen en het papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.