Restafval Amersfoort ᐅ 15 SNELLE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Amersfoort

Selecteer van het grootste gamma rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de het container werp je al het het niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het economisch voordelig is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven producten weer te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. Jij vindt je alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Amersfoort:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Amersfoort

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of standaard een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Amersfoort

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Restafval Amersfoort

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd langs om het container ledigen en het papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.