Restafval Boekel ➡️ 14 VERRASSENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Boekel

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het container gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden vaak apart opgehaald geraken. Dat is beter voor de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over. In de container gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Boekel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Boekel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Boekel

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Restafval Boekel

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval op ons. Jij hebt de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en de documenten plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.