Restafval Brasschaat ☑️ 15 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Brasschaat

Kies uit het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de ideale container geschikt voor je restafval. In de de container gooi je al het het niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Dit stromingen mogen dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer het afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In de de afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te benutten indien het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Brasschaat:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Brasschaat

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die maat het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo ben je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Brasschaat

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Restafval Brasschaat

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen te produceren van verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij om de bak te legen en het papier plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je de papieren in de container gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.