Restafval Breda Kosten ☑️ 3 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Breda Kosten

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de rest container gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in het container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden vaak apart opgehaald geraken. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over. In de het container gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Breda Kosten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Breda Kosten

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te bepalen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Breda Kosten

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Breda Kosten

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een container met 240 liter en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact doorheen . Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij voor het container legen en de documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.