Restafval Container Antwerpen ✔️ 12 OPZIENBARENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Container Antwerpen

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet in het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de container gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel beschreven producten nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt elke kosten op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval Container Antwerpen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Container Antwerpen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Container Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Container Antwerpen

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container op het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest jij hoe frequent wij het bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij voor het bak te ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.