Restafval Container Kopen Antwerpen 🔥 8 ONVOORSTELBARE FEITJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Container Kopen Antwerpen

Selecteer van het grootste grootste aanbod containers en koop de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Die stromingen kunnen meestal apart opgehaald geraken. Dit is goed betreffende de leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de rest container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd dient worden. Jij vindt je elke kosten op de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Container Kopen Antwerpen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Container Kopen Antwerpen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die maat het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je later geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Container Kopen Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Container Kopen Antwerpen

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies erin past. Als de papieren al in het container zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens de tijdstip bij om het bak te ledigen en de documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.