Restafval Container Zwolle ✔️ 3 VERRASSENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Container Zwolle

Selecteer bij het ruimste aanbod containers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Deze stromen zouden vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is beter voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoevaak hoevaak de container container ontleegd moet worden zijn. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Container Zwolle:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Container Zwolle

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke maat het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Container Zwolle

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Container Zwolle

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies je hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten al binnen de bak zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip bij voor het bak te legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.