Restafval Containerpark Kapellen 🔴 3 VERBAZENDE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Containerpark Kapellen

Kies uit van het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de ideale container voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Die stromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet binnen de restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven goederen weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt je alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Containerpark Kapellen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Containerpark Kapellen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten wat omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Containerpark Kapellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Containerpark Kapellen

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij om het bak legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.