Restafval Containers Den Haag 🔴 13 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Containers Den Haag

Kies uit de grootste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale container voor je restafval. In het container gooi je je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de container. Ook voor PMD sorteren hebben we de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen dat bij bedrijven voortkomen. Dit stromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Het is beter betreffende de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden worden. U vindt je ieder prijzen op de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval Containers Den Haag:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Containers Den Haag

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra legen of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je later geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Containers Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Restafval Containers Den Haag

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één container van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact doorheen . Als de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs om de container legen en het papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.